Neghina Laurentiu, valutist-sef la PNL Onesti

Publicado  luni, 5 aprilie 2010

Dupa ce si-a incercat norocul ca la 6/49 candidand independent pentru functia de primar al municipiului Onesti, avand sanse cam tot ca la concursul LOTO, adica 0.0000071%, valutistul de ieri, marele afacerist de astazi, a fost curtat de PNL Onesti pentru a-l sustine pe Aron Popa in turul 2 al alegerilor locale din 2008 pentru Primarie. Drept urmare, acestuia (lui L.N.) i s-a oferit functia de vicepresedinte al organizatiei locale.

Mai tarziu, odata cu plecarea presedintelui organizatiei onestene PNL la Curtea de Conturi (Aron Popa - perdant in cursa cu veteranul primar Lemnaru), Neghina a fost propulsat in functia de presedinte interimar al organizatiei, functie ce i se potriveste ca o manusa, astfel devenind valutist cu shtaif printre ceilalati valutistii cu care se mandreste PNL Onesti in fata prostimii.

Ce-i drept, ceilalati valutisti ai partidului se simt linistiti in postura actuala. Sunt condusi de un presedinte ce a terminat 4 clase, ei fiind mandri ca-i pot da peste nas oricand lui Neghina ca ei au terminat scoala generala, deci au 8 clase, da?  Unii dintre ei, nu toti... Noroc ca-i mai lumineaza arogantul de Oprea, mare mafo-director de liceu...

Sper sa nu ajunga intr-o buna zi primar un fost valutist de genul Neghina. Nu de alta, dar ne trezim ca din acei oameni ~Onesti~, vom deveni ~Valutisti~.

Cum ar fi ca  in cartea de indentiate la domiciliu sa scrie:
str. Euro nr.41
oras:Valutisti, jud. Bacau

V-ar placea, nu?

0 comentarii: